Tehnograd

Register Form

A password will be e-mailed to you.

Hotel u Tuzli sa 3 zvjezdice – O hotelu Tehnograd

Hotel Tehnograd ima svoju dugogodišnju priču i bez imalo skromnosti možemo reći da predstavlja historiju grada Tuzle. Još u vrijeme Jugoslavije hotel Tehnograd je služio za smještaj radnika jedne od najvećih građevinskih firmi Sour „Tehnograd“, koja i danas postoji i isto tako važi za jednu od vodećih građevinskih firmi, čiji smo ujedno i saradnici. (www.tehnograd-company.com)

Jedan od tužnijih perioda našeg hotela je svakako i vrijeme ratne okupacije, kada su u prostorijama hotela bila smještena rasaljena lica, kojima smo pružili i privremeni smještaj. Trebalo je dosta vremena, napora i rada da hotel Tehnograd ponovo dobije svoje mjesto u Tuzli. Zajedničkim snagama starih uposlenika i nove mlade ekipe, koja stoji na čelu ovog renoviranog hotela, lagano ali sigurno se vraćamo na našu prvobitnu funkciju.

Danas smo hotel u Tuzli sa tri ponosne zvjezdice. Stojimo na usluzi svim gostima koji su u posjeti našem gradu Tuzli, kako turistički ili poslovno, individualno ili u grupi. Hotel Tehnograd je trenutno na prvom mjestu u Tuzli po kapacitetu ležajeva. Raspolažemo sa 127 istih, odnosno (67) soba i dva apartmana. Nudimo Vam najpovoljniji smještaj sa uslugom doručka na bazi švedskog stola, u sobama po Vašem izboru. Jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne sobe ili apartmani. Sve sobe imaju vlastito kupatilo/WC balkon, kablovsku televiziju, grijanje i besplatan pristup internetu i osiguran parking.

U sklopu hotela se nalazi i svečani salon za sve vrste proslava, kao i mala konferencijska sala za seminare i sastanke. Obje sale su opremljene vrhunskom tehničkom opremom.

Dajte nam priliku i posjetite nas. Nudimo Vam privatnost, udobnost, dobru uslugu i povoljne cijene.

Mi smo u top 40

Prema statističkim pokazateljima prikupljenim na osnovu informacija dostupnih na stranici Booking.com koja je član The Priceline Group, grupacije koja je svjetski lider za pružanje usluga online rezervacija putovanja te usluga koje su povezane s tim, sa ponosom možemo reći da se Hotel Tehnograd nalazi u top 40 hotela u Bosni i Hercegovini od ukupnog broja 1.073 objekta za smještaj gostiju koji se nalaze na području cjele Bosne i Hercegovine. Prilikom izbora su u obzir uzeti i hoteli sa 4 i 5 zvjezdica, što Hotel Tehnograd koji trenutno ima 3 zvjezdice svrstava u sami vrh ponude koja se nudi na području Bosne i Hercegovine. Prosječna ocjena zadovoljstva naših gostiju je 7.4, i ona predstavlja prosječnu ocjenu od ukupnog broja rezencija koje smo dobili od 2010 godine kada je hotel renoviran. Posebno želimo naglasiti, da se trudimo naše usluge konstantno poboljšavati te da sa velikim zadovoljstvom možemo reći da u 2015 godini nismo dobili ni jednu ocjenu o kvalitetu naših usluga koja je bila ispod 8 i konstantno napredujemo.

Naša misija je da Vam dokažemo da hoteli u Tuzli bez sumnje mogu biti mjesto ugodnog boravka!

Naše usluge


Naša historija

2015
Redizajnirana web stranica hotela Tehnograd
2013
Uspješno realizovane aktivnosti II faze renoviranja 3. i 4. sprata hotela
2011
Uspješno realizovane aktivnosti I faze renoviranja 1. i 2. sprata hotela
1981
Hotel tehnograd osnovan 1981 je izgrađen zajedničkim snagama članica SOUR-a “Tehnograd”