Tehnograd

Register Form

A password will be e-mailed to you.

 • BAM 130
  Porodični apartman

  Porodični apartman je luksuzno opremljeni apartman koji se nalazi u ponudi Hotela Tehnograd. Rezervacijom ovog apartmana, dobijete smještaj za četiri osobe i cijena koja je izražena u valuti BiH (KM-BAM) je iznos koji je potrebno platiti za jedno noćenje.

  Detalji
 • BAM 105
  TROKREVETNA SOBA
  Ovisno o Vašoj potrebi i želji, mi Vam nudimo trokrevetnu sobu sa francuskim ležajem i pomoćnim krevetom ili sobu sa tri odvojena ležaja. Rezervacijom ove sobe dobijate smještaj za tri osobe, a soba posjeduje vlastito kupatilo/WC, fen za kosu, terasu, kablovsku televiziju i besplatan internet. Cijena koja je izražena u valuti BiH (KM/BAM) je iznos koji je potrebno platiti za jedno noćenje.  
  Detalji
 • BAM 80
  DVOKREVETNA SOBA
  Hotel Tehnograd Vam nudi smještaj u sobu sa francuskim ležajem za dvije osobe ili dva odvojena kreveta. Soba posjeduje vlastito kupatilo/WC, fen za kosu, terasu, kablovsku televiziju i besplatan internet. Cijena koja je izražena u valuti BiH (KM/BAM) je iznos koji je potrebno platiti za jedno noćenje. Napomena: Gosti čije je prebivalište izvan Tuzle su obavezni dodatno platiti boravišnu taxu u iznosu od 2,00 KM po osobi, te osiguranje u slučaju povrede u iznosu od 1,00 KM po osobi. U cijenu je uključena usluga doručka.
  Detalji
 • BAM 50
  JEDNOKREVETNA SOBA
  Najpovoljnija usluga našeg hotela je noćenje u jednokrevetnoj sobi sa uključenim doručkom. Soba posjeduje vlastito kupatilo/WC, fen za kosu, terasu, kablovsku televiziju i besplatan internet. Cijena koja je izražena u valuti BiH (KM/BAM) je iznos koji je potrebno platiti za jedno noćenje.
  Detalji
 • BAM
  Soba za molitvu
  U sklopu dodatnih usluga Hotela Tehnograd možete pronaći i sobu u kojoj imate mogućnost obavljanja svakodnevne molitve. U sobi se nalaze čiste sedžade, okrenute prema Kibli kao i sveta knjiga Kur'an koju možete u miru izučavati.
  Detalji