Tehnograd

Register Form

A password will be e-mailed to you.

O hotelu Tehnograd

Kada su u pitanju hoteli u Tuzli, Hotel ”Tehnograd” predstavlja vrhunski izbor za smještaj gostiju koji su u grad Tuzlu došli poslom, kao i za smještaj turista i drugih gostiju koji grad Tuzlu i regiju posjećuju individualno ili u grupi kao i učesnike i posjetioce raznih sportskih manifestacija, kongresa i sajmova. Garantujemo da smo najbolji izbor za Vaš boravak u gradu Tuzli, i nesumnjivo ćete prepoznati kvalitetu usluge koju Vam nudimo. Pored hotelskog smještaja svojim gostima nudimo bogat buffet doručak, besplatan WIFI u zajedničkim prostorijama i sobama, telefon u sobi, osiguran privatni parking pod video nadzorom za goste hotela, kablovsku televiziju u sobama, te ugodnu i toplu atmosferu za vrijeme Vašeg boravka u hotelu Tehnograd. Hotel Tehnograd je hotel u Tuzli sa 3 zvjezdice, renoviran je 2010 godine i sastoji se od 4 sprata sa smještajnim kapacitetom za 150 osoba. Smještaj u Hotelu Tehnograd zavisno od Vaših želja može biti u nekoj od jednokrevetnih, dvokrevetnih ili trokrevetnih soba u varijanti Classic i Royal, te u Predsjedničkom apartmanu.

Moderni interijer velikog salona pogodan je za razne prilike i jednostavno se prilagođava Vašim željama, neovisno od toga da li organizujemo vjenčanja, konferencije i seminare ili neku drugu vrstu poslovnih skupova. Sama dvorana je opremljena ventilacijom, garderobom, binom za muzičare, modernim svjetlosnim i drugim detaljima. U sklopu restorana nalazi se i naša kuhinja sa profesionalno edukovanim osobljem koje je uvijek tu za Vaše želje. U okviru usluga koje pružamo kao Hotel ”Tehnograd” jeste i organizovanje vjenčanja u našoj velikoj sali, što podrazumijeva spremanje hrane, opskrba pića, te pravljenje dekoracija i cvijeća, ali svojim klijentima dajemo i mogućnost da za vrijeme svog vjenčanja sami obezbjede hranu i pićem, te dekoracije i cvijeće.

Jednu stvar možemo reći sa sigurnošću, mi smo tu kako bi Vam poklonili nezaboravno iskustvo boravkom u našem hotelu, i sa velikim zadovoljstvom možemo reći da u našem hotelu Vi ste mnogo više od gosta. Dozvolite nam da budemo Vaš drugi dom. Naš glavni i jedini zadatak, jeste Vaš boravak u Tuzli učiniti što prijatnijim i ugodnijim bez obzira da li se radi o poslovnom putu ili odmoru, i budite sigurni da to možemo uraditi.

Naša misija je da Vam dokažemo da hoteli u Tuzli bez sumnje mogu biti mjesto ugodnog boravka!

Naša historija

2015
Redizajnirana web stranica hotela Tehnograd
2013
Uspješno realizovane aktivnosti II faze renoviranja 3. i 4. sprata hotela
2011
Uspješno realizovane aktivnosti I faze renoviranja 1. i 2. sprata hotela
1981
Hotel tehnograd osnovan 1981 je izgrađen zajedničkim snagama članica SOUR-a “Tehnograd”